De tweede dag Toronto......
Blijf op de hoogte en volg Richard en Dennis
06 Juli 2014 | Canada, Toronto
Na ons bezoek was het tijd voor een bezoekje aan de Starbucks en daarna nog liepen we verder naar het flatiron building zo naar St. Lauwrence market. De hal zelf was dicht maar er tegenover was een antiekmarkt met veel oude meuk..... We vervolgden onze weg naar het Art distellery district wat echt een heel leuk en gezellig stukje is van Toronto. Het is een oude scheepswerf met daarin nu allerlei galerieën, winkeltjes en restaurantjes. We hebben eerst even lekker gelouncht op een terrasje bij de Bacardibar met allebei een cocktail en daarna nog een panini kip pesto gegeten..... Na de wat verlate lunch lopen we weer terug naar ons hotel om even wat te relaxen.
Na even wat gerelaxt te hebben trekken we onze schoenen aan om naar de mini Walk of fame te lopen. Uiteraard kwamen we weer langs het Eaton centre en zagen we de Disney store.......Blijft altijd een magische winkel. Natuurlijk ook nog even gekeken bij de A en F want stel je voor dat we iets over het hoofd hebben gezien.... Ja hoor weer 2 shirts erbij. We liepen verder naar Kingstreet west wat zich bevindt in het theaterdistrict. Het waaide wel ontzettend hard waardoor het wat fris aanvoelde. De mini sterren promenade stelde niet veel voor maar toch was het wel leuk om de sterren van Celine Dion, Bryan Adams, Jim Carrey en many more te zien. Na het sterren kijken is het tijd om te eten. In diverse reisverslagen heb ik gelezen dat de Earls een prima restaurant is en dat was het inderdaad. We hebben allebei een heerlijke steak gegeten en als toetje penacotta..... Na het eten nog even wachten tot het donker is om de CN tower verlicht te zien in de Canadese kleuren rood en wit. Via Dundas square liepen we weer terug naar ons hotel om tegen een uurtje of 11 als een blok in slaap te vallen.